Om oss

D E L I C A N T E

Välkomna, snacksälskare!

Vi älskar mat och dryck. Just därför är vi alltid måna om hur och var samt med vilka ingredienser våra produkter tillverkas. Varmt välkommen till Delicante!

Om oss

Delicante AB grundades 1997 i Sveriges fjärde största stad, Uppsala. Företaget har varit verksamt inom olika branscher och riktlinjer som sträcker sig från livsmedelsbranschen till café och restaurang. Under de senaste åren har företaget fungerat som konsultrådgivare till olika företag med idéer och kreativa lösningar för att förbättra kvalité, service och produkter.


Hos oss får du information om säljteknik och mycket mer som vi hoppas kommer att vara användbart för dig att läsa om och använda i framtiden.


Vi förstår värdet av kundrelationer och det är därför vi alltid ser fram emot att utveckla ett långsiktigt partnerskap med tillit, integritet och ärlighet med alla våra kunder och samarbetspartners. Delicante har med en stark vision för avsikt att bibehålla starka band på befintliga marknader och vidareutveckla sina marknader globalt. Vi ser också den potential hos många småföretagare och start-ups som andra ignorerar.


Vi är ett importföretag som även är här för dig som vill importera varor från utlandet. Vi har information för dig, både företag och privat. Det finns några olika regler beroende på vem som importerar och det är mycket viktigt att hålla reda på alla lagar och regler när du tar in varor eller tjänster till Sverige. Vi försöker att ta itu med alla aspekter som bör övervägas för att du ska känna dig trygg vid importen.

water-cold-bridge-town-chateau-old-412366-pxhere.com
Delicante Logo Small
FM_RGB

Kontakt


© 2020 Delicante AB. Alla rättigheter förbehållna

Snabblänkar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera